Stanley

Kim Bu CANBERK?

Kısaca Ben...

Hepinizi selamlıyorum, web sayfama hoş geldiniz…
Ben Canberk! 1994 yılında İstanbul’ da dünyaya geldim. Doğumumdan sonra büyüme/yaşam sürecimin tamamını İstanbul'da geçirdim.
İletişim fakültesi, reklamcılık mezunu olan ben, grafik tasarımcı olarak kariyer hayatıma devam etmekteyim.

Eğitim Durumum

-2008 de Bağcılar,İstanbul Yıldıztepe İlköğretim Okulu'nu bitirdim.
-2013'te Açıköğretim Lisesi Sosyal bilimler bölümünden mezun oldum. 4 yıl olan lise eğitimimi açıköğretim diye tabir ettiğimiz uzaktan eğitim yolu ile tamamladım.
-2016'da Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım önlisans programını bölüm birinciliği derecesiyle tamamladım.
-2016 yılında dikey geçiş sınavı ile eğitim görme hakkını elde ettiğim, Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü 2018 yılında ikincilikle bitirerek, buradaki eğitimimi de tamamladım.

Hobilerim Neler

Boş zamanlarımda kitap okumak, sinemaya gitmek/film izlemek, müzik dinlemek, yürüyüş yapmak gibi aktivitelerle ilgilenmekteyim. Profesyonel anlamda ise grafik tasarım, bilgi iletişim teknolojileri, web tasarım, prodüksüyon, reklam, gibi alanlarla ilgilenmekten oldukça zevk duymaktayım.

Ne Tür Kitaplardan Hoşlanırım?

Okuduğum kitabın bilgi vermesini öncelik edinirim. Bilgi iletişim teknolojileri, iletişim bilimleri, psikoloji, iletişim psikolojisi, hitabet ve konuşma üzerine eserleri tercih ediyorum.

Ne Tür Filmlerden Hoşlanırım?

Hayatın gerçeklerini yansıtan türde filmler, yaşanabilir veya yaşanmış olaylar ilgimi çekmektedir. Bu türde filmlerin başında drama filmler favorimdir. Hayattaki dramatik olayları gözlemlemek, yaşama daha pozitif bakmamı sağlıyor.