Canberk GENÇ

02-01-2022

Dünyayı Geziyorum Programına Eleştiri

Eylül 2014 den beri Kanal 7 de yayın yapan Dünyayı Geziyorum isimli program kalitesini günden güne yitiriyor.

SAMİMİ BİR PROGRAMDI

Özlem Esirgenç' in sunuculuğunu yaptığı Dünyayı Geziyorum programı, Özlem Esirgenç' in bebeği sırtında dünyayı gezdiği samimi bir gezi programıydı. 

Dünyayı Geziyorum Yakupcan Bebek

DÜNYAYI GEZİYORUM DEĞİL YAKUPCAN' I GEZDİRİYORUM!

Artık Yakupcan büyüdü... Annesinin sırtında taşıyacağı yaşı geçti... Fakat Dünyayı Geziyorum, sunucu Özlem Esirgenç' in oğlu Yakupcan' ın elinden mikrofonu bir an olsun düşürmediği bir program haline dönüştü. Elbette çocuğunu seyehat ettiği ülkelerden, şehirlerden mahrum bırakmaması güzel ancak o yaşta bir çocuğu izleyici karşısına çıkartıp dakikalarca konuşturmak programın kalitesini düşürüyor.  

Program adeta Dünyayı Geziyorum değil "Yakupcan' ı Gezdiriyorum a " dönüşmüş durumda.

Dünyayı Geziyorum Yakupcan Röportaj

ELEŞTİRİYE KAPALI BİR PROGRAM

Program hakkında yapılan eleştiriler hakaret içermeseler dahi sosyal medya hesaplarından siliniyor. İzleyici yorumları dahilinde programlar geliştirilir. Feedbacklere kapalı olunarak yayının kalitesi düşürülmekten öteye gidilemez. Bu unutulmamalıdır.

Şu yorumumdan dolayı programın instagram ve facebook sayfalarından engellenmiş bulunmaktayım:

"Bebeğinizle dünyayı geziyorken size ve programınıza oldukça saygı duyuyordum. fakat artık oğlunuz büyüdü... bir kreşe verin isterseniz. Zira her açıklamanızda lafa girip biz izleyicinin kafasını şişiriyor ve hiç hoş bir program deneyimi sunmuyor bize."

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Ben bahsi geçen program yapımcıları gibi eleştiriye kapalı değilim :) Siz ne düşünüyorsunuz? Geri bildiriminizi iletişim sayfamda bulunan hesaplarım aracılığı ile bana iletebilirsinizlaugh


TAGS: Dünyayı Geziyorum, Dünyayi Geziyorum Eleştiri, Dünyayı Geziyorum Olumsuz Yorum


< Ana Sayfaya Dön